Младоженецът Гринго остана извън сметките на известната си съпруга Софи

...
Младоженецът Гринго остана извън сметките на известната си съпруга Софи
Коментари Харесай

Софка Избяга От Гринго В Америка

Младоженецът Гринго остана отвън сметките на известната си брачна половинка Софи Маринова за турнето й в Съединени американски щати. Най-вероятната причина за това са проблемите на айтоския гларус със закона. Гринго беше наказан за рекет през 2017 година Именно поради тези прегрешения Давидов остава в Бургас и чака ромската перла да се завърне от задокеанското си странствуване.

Първоначално информацията е, че и той ще се причисли към екипа, само че фотоси в обществените мрежи свидетелстват тъкмо противоположното. Гринго е в Бургас, а Софи в Чикаго. Профилът на предприемача в инстаграм е замразен и той по никакъв метод не посочва къде тъкмо се намира, само че кадър в друга обществена мрежа го издаде, написа “България Днес”.

За да не бъде Софчето сама, Лоренцо иззема функционалностите на следващия си доведен татко и отпътува дружно с майка си. Турнето им жъне голям триумф, само че макар гения Софи отнася съществени рецензии поради външния си тип.

Редица мнения от фенове осъждат ромския славей, че си подкъсява толкоз косата, и я молят да промени визията си. В ролята на юрист на майка си влезе самият Лоренцо, който писа под един от хапливите мнения.Последният концерт на певицата е реалност и тя напълно скоро ще се върне в обятията на Гринго.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР