Младоженецът Даниел Петканов закъса със здравето. Репортерът на Милен Цветков

...
Младоженецът Даниел Петканов закъса със здравето. Репортерът на Милен Цветков
Коментари Харесай

Толкова Скоро След Великата Радост Страшна Беда Връхлетя Младото Семейство. България Се Моли За Даниел, Лекарите През Зъби Му Съобщиха

Младоженецът Даниел Петканов закъса със здравето. Репортерът на Милен Цветков има сериозен здравословен проблем от много време, само че отсрочва интервенцията. От години го изтезават болки в рамото. Но той изрично отказвал да се оперира, макар предизвестията на експертите, че казусът ще се задълбочи.

Тъй като болките затихват за нескончаем интервал, репортерът се успокоявал, че интервенцията може и да му размине. Но след следващата рецесия това надали е допустимо. Силната болежка напомнила за себе си тъкмо в деня на сватбата на Даниел Петканов и Алекс Богданска.

Въпреки предизвестията на лекарите, репортерът отсрочва интервенцията поради обичаната си. Младоженецът не желае да се отделя от моделката и заради тази причина ще отсрочи още малко интервенцията. Но в последно време болките почнали да стават нетърпими и е въпрос на време той се подложи на интервенцията, която от години отсрочва.

Папараци щракнаха младото семейство дни преди рухването на снега в столицата. Очевидно неприятното време не тормози Алекс Богданска и тя се разхожда в студа с лятна рокличка и сандалети.

Напоследък хубавицата е забелязвана все по-често на работното място на Лудия кореспондент. Всеки ден тя съпровожда брачна половинка си до офиса на Нова тв и след приключването на работния му ден тя се прибира с него, видяха папараците.

Честата поява на Алекс Богданска в постройката на Нова тв породи слуховете, че тя доста скоро ще стартира работа в частната медия с помощта на връзките на брачна половинка си. Моделката към този момент има опит като водеща.

Освен в български фешън канал, тя постоянно се изявява и като водеща на разнообразни мероприятия. Нищо чудно доста скоро да я забележим като водеща в ефира на Нова тв, написа Пик.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР