Младоженец спечели булката си на карти. Изиграва козовете си и

...
Младоженец спечели булката си на карти. Изиграва козовете си и
Коментари Харесай

Младоженец спечели булката на карти, двамата живеят в любов и разбирателство

Младоженец завоюва булката си на карти. Изиграва козовете си и вместо самичък в квартирата си се прибира с бъдещата си младоженка.

Къде на смешка, къде на истина историята остава вечно в любовното досие на Ники от Казанлък и неговата обичана Валентина от Велико Търново,  която също като него е на 29 години. На заветната дата 10.10.2020 година двамата подписаха брак на обичаното си място - Римския стадион в Пловдив.

" Беше 2015 година, когато се запознахме на един ваучър в София. Тогава седнахме да играем един против различен и аз и споделих, че ще я печеля на карти. И ще бъде с мен, в случай че загуби. Така се случи. Валентина се оказа от губещата страна. Макар да няма явен спомен на какво тъкмо играхме. Нямаше въобще да отида на събирането, в случай че домакинът не ме беше обезоръжил с хубаво домашно вино което предложи. Отидох за пивко вино, а се върнах се със брачна половинка. Но пък най-милата и най-хубавата “, споделя с усмивка пред " България през днешния ден "  Николай.

От друга страна половинката му Валя, като същинска жена чудесно помни картата, която издънила работата. Партньорът й в играта Иван трябвало да играе двойка пика само че вместо това хвърлил на масата двойка спатия.

Така Валентина изгубила играта, само че спечелила любовта. Оттогава до през днешния ден двамата живеят в столицата. Николай работи във фабрика за етикиране на храни, до момента в който Валентина от години се труди в огромна ветеринарна клиника, а по-късно напуща и се меси в IT сферата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР