Младоженец от САЩ се разболя в деня на сватбата, но

...
Младоженец от САЩ се разболя в деня на сватбата, но
Коментари Харесай

КУРИОЗ: Младоженец се разболя часове преди сватбата, но булката му го смени с... манекен

Младоженец от Съединени американски щати се разболя в деня на сватбата, само че булката не анулира тържеството и откри излаз от обстановката.

Кристина Кармир и нейният другар Ганън се готвили да се оженят, само че празникът бил заплашен - няколко часа преди церемонията младоженецът бил настанен в болница. Двойката обаче реши да не анулира всичко в последния миг, написа " Дейли Мейл ".

Кристина небрежно си направила манекен и го облякла в мъжки костюм. За лице на манекена момичето употребява фотография на Ганън. Заедно с " младоженеца " Кармир прекарала цялата вечер. Жената даже съумяла да танцува с него и взаимно да разреже сватбената торта.

Не всички хора обаче оценили концепцията на Кристина. Коментатори я нападнали в обществените мрежи, че една уважаваща себе си младоженка не е трябвало да оставя брачна половинка си самичък в болничното заведение. Но имало и позитивни отзиви, които били мнозинство. " Хареса ми по какъв начин са съумели да преодолеят неприятностите и да запазят положително въодушевление ", разяснява един от феновете.
свързани новини4276на 23.11.2021
Що се отнася до самия Ганън, с него всичко е наред. Той напуснал болничното заведение ден по-късно и поддържа решението на булката да вдигне сватбата без него.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР