Младо семейство с дете на годинка и седем месеца загина

...
Младо семейство с дете на годинка и седем месеца загина
Коментари Харесай

​Младо семейство с дете загина на АМ Тракия край Сливен

Младо семейство с дете на годинка и седем месеца почина на автомагистрала " Тракия ". Инцидентът стана късно нощес край Сливен.

Сливен

Колата, с която е пътувало фамилията, била спряла в спешната лента с включени спешни светлини, когато различен автомобил ги удря откъм гърба. Шофьорът на втората кола е в потрес в сливенската болница, под полицейска защита. Взети са му кръвни проби за алкохол и опиати в кръвта. Разследването на случая продължава.
ст. контрольор Диян Митев, " Пътна полиция " - Сливен: По първични данни към 2:30 часа на Автомагистрала " Тракия " на 267 км е настъпило тежко ПТП с присъединяване на 2 автомобила с варненска регистрация, като единия автомобил е престоявал в спешната лента с включени спешни светлини. Вторият автомобил го застига и го блъска, в резултат на което настава ПТП, вследствие на което са починали на място тримата, които са били в автомобила, който е престоявал. Водачът на другия автомобил е ранен и откаран в сливенската болница... бил е в потрес. Не е схванал какво се е случило - допускаме, че може би е задремал на кормилото, с цел да се движи в спешната лента.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР