Младо семейство от Германия дава щедра награда, след като дойде

...
Младо семейство от Германия дава щедра награда, след като дойде
Коментари Харесай

Видите ли това готино БМВ ще спечелите 2500 евро!

Младо семейство от Германия дава великодушна премия, откакто пристигна на отмора в България и остана с вързани ръце. Чужденците, които са тук дружно с бебето и кучето си, станаха жертва на автоджамбази. БМВ-то им, което коства към 14 - 15 хиляди лева, изчезна малко, откакто дойдоха на наша почва.

Ето какъв апел изпратиха те, с който оповестиха, че дават 2500 евро премия на индивида, който помогне да открият автомобила си.



" На 14.08.2018 година в 5:37 ч от к.к. Слънчев бряг беше откраднат автомобил с немска регистрация. Собствениците му немски жители с съветски генезис оферират премия от 2500 евро за откриването му. Собствениците са млада двойка с бебе и куче и търсят колата къде ли не. Имат жилища в комплекса и дойдоха в 23 часа на 14 август, малко по-късно колата изчезна.

Щяха да стоят до 15 септември, само че в този момент не знаят какво да вършат, тъй като кучето им не може да лети с всички авиолинии, а те нямат и чанта за него. Семейството е за повторно в България. Първия път, през юни тази година, пристигнаха да купят жилището, само че бяха единствено с бебето и наеха рент а кар

Тогава останаха 1 седмица, в този момент пристигнаха към този момент да се насладят на лятото за повече време, само че още на първата си заран бяха неприятно сюрпризирани. Мъжът се разтрепери и щеше да получи припадък на суматоха, дадохме му едно успокоително и валериан. Колата е на 10 години и няма застраховка за кражба, а единствено за пожар ",пише ни непосредствен до фамилията, който им оказва помощ в издирването на колата.

Ако разполагате с информация за откраднатото БМВ, подайте сигнал в най-близкото районно ръководство на полицията и се свържете с нас на [email protected] или на публицистичните ни телефони - +359 56 84 02 81
+359 895 138 977
+359 884 833 331
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР