Младо семейство от Германия дава щедра награда, след като дойде

Младо семейство от Германия дава щедра награда, след като дойде ...

Видите ли това готино БМВ ще спечелите 2500 евро!.Младо семейство от Германия дава щедра награда, след като дойде на почивка в България и остана с вързани ръце. Чужденците, които са тук заедно с бебето и кучето си, станаха жертва на автоджамбази. БМВ-то им, което струва около 14 - 15 хил. лв., изчезна малко, след като пристигнаха на наша почва. 

Ето какъв призив изпратиха те, с който обявиха, че дават 2500 евро награда на човека, който помогне да открият автомобила си."На 14.08.2018 г. в 5:37 ч от к.к. Слънчев бряг беше откраднат автомобил с немска регистрация. Собствениците му немски граждани с руски произход предлагат награда от 2500 евро за откриването му. Собствениците са млада двойка с бебе и куче и търсят колата под дърво и камък. Имат апартаменти в комплекса и пристигнаха в 23 часа на 14 август, малко след това колата изчезна.

Щяха да стоят до 15 септември, но сега не знаят какво да правят, защото кучето им не може да лети с всички авиолинии, а те нямат и чанта за него. Семейството е за втори път в България. Първия път, през юни тази година, дойдоха да купят апартамента, но бяха само с бебето и наеха рент а кар

Тогава останаха 1 седмица, сега дойдоха вече да се насладят на лятото за повече време, но още на първата си сутрин бяха неприятно изненадани. Мъжът се разтрепери и щеше да получи пристъп на паника, дадохме му едно успокоително и валериан. Колата е на 10 години и няма застраховка за кражба, а само за пожар",пише ни близък до семейството, който им помага в издирването на колата.

Ако разполагате с информация за откраднатото БМВ, подайте сигнал в най-близкото районно управление на полицията и се свържете с нас на [email protected] или на редакционните ни телефони - +359 56 84 02 81
                           +359 895 138 977
                            +359 884 833 331

Източник: blitz.bg