Младо момиче от Варна беше намушкано с нож от 21-годишно

...
Младо момиче от Варна беше намушкано с нож от 21-годишно
Коментари Харесай

Излязоха подробности за тежкия инцидент с намушкано момиче във влака Пловдив-Варна

Младо момиче от Варна беше намушкано с нож от 21-годишно момче във трен, пътуващ от Пловдив към морската ни столица.

Пострадалата е на 20 години и е с прободни рани в региона на главата, гръдния панер и бедрото. Инцидентът се е случил към 2:00 часа тази нощ. Момичето е било отведено в болница в Стара Загора в сериозно положение. Към момента обстановката е овладяна и дамата е без заплаха за живота.

Тежък случай: Намушкаха младо момиче във влака Пловдив - Варна

Според информация на БТВ момчето тормозило неколкократно момичето. След като тя съумяла да го прогони един път, последвал втори опит. Нападателят връхлетял в купето и се държал нападателно, което довело до изваждането на нож от страна на дамата. Извършителят съумява да я обезоръжи и нанася прободни рани. Една от тях е извънредно рискова и се намира в региона на гръдния панер, под мишницата.

Случайноминаващ пасажер стартира да гони нападателя. Тъй като влакът се намирал на метри от ЖП гара Стара Загора, понижил скоростта, а 21-годишният пловдивчанин скочил от него. След него скочил и третият пасажер, който съумял да го задържи, преди намесата на полицията.

Настаняват в психиатрия бащата, опитал да убие 7-годишния си наследник

Пробите за алкохол и упойващи субстанции на нападателя са негативни. Не е престъпно проявен. В момента той се намира в психиатричната болница в Раднево. Няма информация дали момичето има незаконно минало.

Предстои да бъде осъществена интервенция на потърпевшата, защото има две срязани сухожилия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР