Младо момиче от Лондон получи зловещо известие във Фейсбук. От

...
Младо момиче от Лондон получи зловещо известие във Фейсбук. От
Коментари Харесай

Младо момиче получи стряскащо съобщение на телефона си. Напомнили й, че днес трябва да...

Младо момиче от Лондон получи злокобно уведомление във Facebook. От обществената мрежа напомнили на Рейчъл да не не помни, че през днешния ден й следва да „ почине ”.

Това заяви самата лондончанка в Туитър, а постът й почнал да натрупа хиляди споделяния, добавя Блиц.



„ Това беше просто една обществена лекция, на която трябваше да участвам вечерта, само че, демон да го вземе, що за подсещаме! ”, възмущава се тя.
 
Рейчъл направила скрийншот на известието, чийто текст гласи: " Напомняне. Имате ново събитие за през днешния ден: Смърт ”.
Съненото момиче малко се изплашило, само че по-късно схванало, че Facebook не й желае гибелта, а просто й припомня за събитие, чиито уредници са кръстили „ Смърт ”.
 
Потребителите в Туитър пък побързаха да дефинират обществената мрежа като „ екзистенциална ” и се пошегуваха, че това може да е най-новата функционалност на телефона на момичето. „ И какво ще правиш в последните си 12 часа ”, пита Рейчъл един от интернет потребителите. В  края на краищата, момичето се сетило, че на идващия ден в действителност би трябвало да бъде на гробището, само че не с цел да откри безконечен покой, а с цел да участва на погребението на собствен прочут.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР