Младо момиче, хостеса в нощен клуб в Англия, привлече вниманието

...
Младо момиче, хостеса в нощен клуб в Англия, привлече вниманието
Коментари Харесай

Нов сексскандал с футболисти в Англия и момичета от каталози

Младо момиче, хостеса в нощен клуб в Англия, притегли вниманието на управляващите с първокласния си метод на живот.

Стефани Виале, която е обгрижвала и обслужвала гостите на заведението, е упрекната, че е канила известни персони на празненства на Френската Ривиера, в Лондон, Дубай, Истанбул, Женева и Маракеш, като им е предложила девойки от азбучник, които проституират. Сред гостите, които са се възползвали от тези услуги, имало главно футболисти.

Властите станали подозрителни във връзка с метода ѝ на живот, макар че е имала доста дребни декларирани приходи.

Стефани Виале отхвърля обвиняванията, като по думите ѝ, просто е канила футболистите да се срещат с нейни другари. Според Mirror, тя печелела по няколко хиляди паунда единствено за вечер.

Сред футболистите, които са били клиенти, са някогашният състезател на Ливърпул и Манчестър Сити Марио Балотели и Тиемуе Бакайоко от Челси. Двамата са на фотоси, оповестени от дамата във Facebook.

За други, които се допуска, че също са взели участие в празненствата с девойки от каталога са Матийо Валбуена, Жереми Менез и Мбайе Нианг. За тях обаче няма данни а някакви непозволени дейности.

Адвокатите на Стефани Виале настояват, че тя не е водила футболистите на празненствата, с цел да вършат заплатен секс с девойките.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР