Младо момче шокира столичани, след като се появи обагрен в

...
Младо момче шокира столичани, след като се появи обагрен в
Коментари Харесай

Момче почти без дрехи на София Прайд шашна столичани, СНИМКИ показват големи извращения!

Младо момче шокира столичани, откакто се появи оцветен в обичайното многоцветно знаме хората с друга полова ориентировка на София Прайд и ултра къси панталонки. Краката му бяха съвършено избръснати, а той бе вдигнал черни чорапи до коленете си. Косата му пък бе прибрана в съвършена опашка.


Два парада се организираха през днешния ден в столицата. Единият бе София Прайд, който протече под мотото "Не давай власт на омразата " и се организира за 12-та година. Той е в поддръжка на лесбийките, гейовете, бисексуалните, трансджендърите и интерсекс хората (ЛГБТИ).


Събитието е подкрепено от 25 страни и неправителствени организации.






Вторият митинг бе за да се опълчи на първия. Той бе в отбрана на обичайното семейство сред мъж и жена и се организира в 5 регионални града в страната.


Организатори на проявата са Националната асоциация "Поход за фамилията " в партньорство с протестански църкви. В Бургас шествието се организира за 6-та поредна година. То мина по основната улица "Александровска " и бе водено от мъже и дами в сватбени дрехи, предава "Булфото ".


В София, Пловдив, Варна, Русе и Бургас участниците одобряват обща декларация за поощряване на фамилните двойки и срещу джендър образованието и джендър политиките.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР