Младият защитник на Уфа Игор Дивеев премина под наем в

...
Младият защитник на Уфа Игор Дивеев премина под наем в
Коментари Харесай

Уфа спря талантлив защитник за Арсенал, но го пусна в ЦСКА

Младият бранител на Уфа Игор Дивеев мина чартърен в ЦСКА (Москва). 19-годишният гений ще играе за " армейците " до края на сезона, а двата клуба са присъединили в контракта алтернатива, която разрешава на ЦСКА да откупи бранителя против избрана сума.

" Пред Дивеев имаше и други разновидности. Искаха го Зенит и Монако, само че считам, че под управлението на Виктор Гончаренко той най-бързо ще развие качествата си. Треньорът на ЦСКА умее да работи с млади футболисти, дава им късмет. Това е доста значимо. Сега всичко зависи от самия състезател. Ясно е, че конкуренцията е сериозна, само че това е методът да вървиш напред във футбола ", разяснява сътрудникът на Дивеев Олег Ерьохин.

" ЦСКА от дълго време следеше Дивеев. Решението беше взето и от нас като клуб, и от Игор. Вярно е, че получихме и други предложения, само че ЦСКА е вярното място за един млад футболист ", показа генералният шеф на Уфа Шамил Газизов.

През сегашния сезон Дивеев има два мача и един гол в Премиер лигата на Русия. Миналата есен от него съществено се интересуваше Арсенал, само че тогава Уфа отхвърли да го продаде на " топчиите ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР