Младият защитник на Барселона Люка Дин се е притекъл на

...
Младият защитник на Барселона Люка Дин се е притекъл на
Коментари Харесай

Защитник на Барселона помагал на пострадалите от атентата

Младият бранител на Барселона Люка Дин се е притекъл на помощ след терористичния атентат в града преди дни, написа " Mundo Deportivo ".

24-годишният французин е показал смелост, откакто е излязъл от вкъщи си, с цел да помогне на потърпевшите в региона на Ла Рамбла.

От няколко месеца Дин живее в тази част на Барселона, а в злокобния ден си е почивал у дома. Футболистът взел кърпи и вода и оказал помощ с каквото може на нуждаещите се.

Журналистът Жерар Ромеро описа за срещата на футболиста с нещастието: " Всичко се случва в почивния ден на тима, когато Люка е у дома със фамилията си.

За разлика от звездите на отбора, той не пожела огромна къща с басейн, а апартамент в центъра, където може да се разхожда по " Ла Рамбла " или на пие кафе на терасата си.

Точно в един подобен ден чува звук и виковете на хората. Не се поколебава нито за момент и слиза долу, взимайки няколко бутилки с вода и кърпи.

Помогнал е на няколко индивида преди да дойдат колите за спешна помощ. Не му се приказва за това, а от очите му потеглят сълзи, когато се сети за това. Не се счита за воин ", сподели Ромеро пред " RAC 1 ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР