Младият вратар на Северна Ирландия Бейли Пийкок-Фаръл за кратко време

...
Младият вратар на Северна Ирландия Бейли Пийкок-Фаръл за кратко време
Коментари Харесай

Вратарят на Северна Ирландия е готов за нов подвиг при дузпите

Младият вратар на Северна Ирландия Бейли Пийкок-Фаръл за малко време се трансформира освен в съществена фигура в отбора, само че и в любим на почитателите. 24-годишният авариен вратар на британския Бърнли съобщи, че е подготвен за нови дузпи, при които да покаже качества, само че и да помогне на Северна Ирландия за класиране на Евро 2020. В първия кръг на плейофите по пътя към европейските финали Пийкок-Фаръл избави удар от 11-те метра на Харис Хайрадинович от Босна и Херцеговина, което се оказа и решаващо за крайния излаз. Сега обаче им следва съдбоносен мач- домакинство на Словакия на следващия ден от 21.45 часа. Но звездата на Барселона Миралем Пянич се изнерви от опита на Пийкок-Фаръл да го разконцентрира по време на мача и откакто вкара, се оплака на съдията.

Стражът обаче не го счита за проблем. " Винаги има някои игри с душeвността и аз освен се веселя, само че и диря такива благоприятни условия. Като вратар се пробвам да окажа допустимо максимален напън върху играча, пробвам се да запълня вратата. Може би да проведа диалог с него, да играя някои игри на мозъка, изяснява Бейли. Освен да разчита на душeвността, вратарят сподели и познания. Той е събрал доста информация за словаците и в случай че се стигне до дузпи, ще бъде квалифициран, най-много с помощта на треньора на вратарите Стив Харпър и помощник-треньора Остин Макфий.

" За благополучие не ми се постанова да виждам безумно доста часове с мачове на Словакия. Има си хора от екипа, които са си свършили работата, както беше и против Босна и Херцеговина. Те ще компресират в едно видео всичко най-нужно и ще бъде задоволително, прибавя стражът, стартирал кариерата си в Мидълзбро. " Ние сме безусловно наясно какъв брой значим и в това време сложен ще бъде този мач. И несъмнено, прочувствено е да се класираме, тъй че ще се постараем с всички сили, приключи стражът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР