Младият талант на Манчестър Юнайтед Таит Чонг преподписа с клуба.

...
Младият талант на Манчестър Юнайтед Таит Чонг преподписа с клуба.
Коментари Харесай

Добра новина на “Олд Трафорд”: Таит Чонг преподписа

Младият гений на Манчестър Юнайтед Таит Чонг преподписа с клуба. 20-годишният състезател се разбра с управлението да постави подписа си под нов контракт до 2022 година, в който има алтернатива за удължаването му с още една година. Той ще получи и солидно нарастване на заплатата, като към този момент ще получава по 30 хиляди паунда на седмица.

Предишният договор на нидерландеца бе до лятото и имаше съществени спекулации, че той ще напусне “Олд Трафорд” като свободен сътрудник. Сериозен интерес към него имаше от италианските грандове Ювентус и Интер, като изключително настоятелни бяха “нерадзурите”, които бяха доста покрай това да убедят крилото да одобри тяхното предложение.

@TahithC is here to stay!#MUFC
— Manchester United (@ManUtd) March 9, 2020
Шефовете на Манчестър Юнайтед обаче съумяха да убедят играча да остане на “Олд Трафорд”, където да продължи развиването си и да помогне на отбора да се завърне на познатите позиции в Англия. До момента Чонг е изиграл 14 мача за “Червените дяволи”, като се чака да получава от ден на ден шансове за изява в идващите сезони.

“Щастлив съм, че подписах нов контракт. Благодарен съм за опцията да се потвърдя тук в идващите години. Когато подписах с Манчестър Юнайтед като младеж, това бе сбъдната фантазия за мен. За мен е същинска чест всякога щом получа късмет да облека фланелката на отбора и да изляза на терена. Работя старателно всеки ден, с цел да се усъвършенствам като футболист и имам вяра, че тук е вярното място за това. Фантастично е, че мога да се изучавам от мениджъра, неговите помощници и всички звезди в отбора”, съобщи Чонг след подписването.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР