Младият талант на Левски – Асен Митков даде интервю пред

...
Младият талант на Левски – Асен Митков даде интервю пред
Коментари Харесай

Асен Митков: Пожелавам си Купата още този сезон

Младият гений на Левски – Асен Митков даде изявление пред клубната телевизия на 26-кратните първенци, в което приказва за своето прекосяване в отбора, прехода от младежки към мъжки футбол и какво е научил от Станимир Стоилов, след идването на експерта в клуба.

Полузащитникът показа и какво обича да прави в свободното си време, като не пропусна да подчертае, че желае да вземе Купата на България с екипа на „ сините “ още през този сезон.

„ Чувствам се доста добре физически и съм стимулиран за втория стадий от подготовката. Баща ми е потомствен левскар, само че не ми е налагал мнението си в никакъв случай, а пък майка ми не взима отношение, когато става въпрос за футбол. Когато Йончо Арсов, Петър Карачоров и Тодор Симов пристигнаха да ме убедят, да мина в най-великия тим в България, аз самичък взех решението “, стартира младокът.

„ Не съм се тормозил, когато Стоилов ме избра за титуляр в първите два мача от подготовката. Разликата сред юношеския и мъжкия футбол обаче е извънредно огромна. По-опитните ни оказват помощ, признателен съм им за това. Аз имах вяра, че ще стигна до тук. Един футболист би трябвало да поставя старания, както на, по този начин и отвън терена “, продължи той.



„ От идването на Станимир Стоилов научих доста, той промени динамичността в играта ми. Няма заплаха да се главозамая. Знам, че без божията помощ нищо няма да стане “.

„ В свободното си време чета книги или извозвам малко време в интернет. В момента чета на Ван Бастен автобиографията. За 2022-а си поисквам здраве - за себе си и фамилията ми. Пожелавам си също Купата на България. Аз също взех своя виртуален билет за мача с Марибор. Само Левски! “, приключи младият халф на „ сините “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР