Младият талант на Барселона Педри прояви скромност при коментара си

...
Младият талант на Барселона Педри прояви скромност при коментара си
Коментари Харесай

Педри: Не трябва да се бъркаме в бъдещето на Меси, а да се учим от него

Младият гений на Барселона Педри прояви невзискателност при коментара си за своя пробив в състава. Също по този начин той приказва за това какъв брой доста капитанът Лионел Меси оказва помощ на новите попълнения в отбора.

" Мисля, че още през цялото време одобрих обикновено наличието ми в състава на Барселона. Трябва да продължа да работя, тъй като съм млад и е нужно да се усъвършенствам. Дойдох от Лас Палмас с желанието да остана тук, само че не знаех, че ще запиша толкоз минути. Много съм удовлетворен и се надявам на допустимо най-вече игрово време. Всички ми дават едни и същи препоръки, тъй като към този момент са го претърпели - би трябвало да остана крепко стъпил на земята и да се усъвършенствам.

I've lived it just as a normal thing.
— on being a 17-year-old playing for Barça
— FC Barcelona (@FCBarcelona)
Добре е да играя на няколко позиции и да оказвам помощ на тима, където е нужно. Създавам най-вече рискове за съперника в средата на терена, само че мога да играя и на други позиции, както и да работя върху това. Меси ни оказва помощ по доста способи на терена и дава положителни препоръки. Сега би трябвало да му се любуваме и да не му се бъркаме в решенията за неговото бъдеще. Вместо това дано се учим от него. Още от първия ден той оказва помощ доста на тези, които в този момент дойдохме в тима. Става дума за прелестен човек, който ни почага, давайки ни препоръки на терена ", съобщи Педри на конференцията преди мача с Динамо (Киев) в Шампионската лига.
Шампионска Лига 3 кръг, сряда 4 ноември  Барселона 22:00предстои  Динамо (Киев)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР