Младият талант на Манчестър Сити Лерой Сане се двоуми за трансфер

Младият талант на Манчестър Сити Лерой Сане се двоуми за трансфер ...

Талант на Сити се двоуми за трансфер заради двойничка на Риана.


Младият талант на Манчестър Сити Лерой Сане се двоуми за трансфер в Байерн Мюнхен заради най-важните жени в живота му, съобщава немският "Build".
УЕФА погна Манчестър Сити, тимът може да не играе в Шампионска лига
Майката на 23-годишния футболист Регина Вебер иска синът й да се върне в Германия, докато приятелката му Кандис Брук не желае да напуска Острова.

Вчера бързоногият играч се разписа при победата на Германия с 2:0 над Беларус в европейска квалификация и беше сред най-добрите на терена.През последните дни се появиха коментари, че баварците няма да осъществят трансфера поради финансови причини, но според куп анализатори мюнхенци нямат проблем с парите.

Те се опитват леко да свалят цената и очакват окончателния отговор от Лерой. Към момента обаче везните са по-скоро наклонени към оставането на бързака във Висшата лига.

Причината обаче се крие най-вече в това, че той има дъщеричка от своята възлюбена и не иска да се разделя с детето. Едрогърдата американка Кандис е двойничка на певицата Риана и е сред най-харесваните от феновете футболни половинки.Източник: offnews.bg