Младият сръбски треньор Ненад Лалатович се отдалечава от ЦСКА-София. Неговите

...
Младият сръбски треньор Ненад Лалатович се отдалечава от ЦСКА-София. Неговите
Коментари Харесай

Препоръчан от Люпко Петрович постави ултиматум на ЦСКА-София

Младият сръбски треньор Ненад Лалатович се отдалечава от ЦСКА-София. Неговите шансове да поеме тима към този момент са напълно минимални, макар че преди седмица нещата стояха по-друг начин… През последните 2-3 дни " армейците " са се насочили към други експерти. Лалатович бе препоръчан на клуба от Люпко Петрович. 40- годишният треньор призна пред “Тема Спорт”, че към момента няма предложение от ЦСКА-София и няма желание да чака дълго такова.

“Засега няма нищо ново. Както се споделя – имам си и други задания да правя, не мога непрекъснато да очаквам предложение. Вече споделих, че за мен ще е чест да повеждам подобен огромен клуб. Но ЦСКА би трябвало самичък да избере кой е най-подходящият треньор. На тях им е необходим експерт, който да реализира незабавно резултати и да завоюва купата. Без значение дали ще съм аз, или някой различен. Ще забележим какво ще се случи. ЦСКА и почитателите му заслужават огромен треньор”, съобщи Лалатович, който през предходната седмица призна, че мениджърът му е имал диалози с " армейците ".

На въпрос дали е получил предложение от Борисовата градина Лалатович отговори: “Конкретна оферта от ЦСКА нямам. Ще ги очаквам още пет дни. Един различен клуб към този момент ме чака да подпиша контракт, което мога да направя по всяко време”, призна Лалатович.

Много настойчив за неговото привличане е Раднички (Ниш), а към треньора интерес има и от Близкия изток.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР