Младият спортист Иван Тодоров се нуждае от помощ, за да

...
Младият спортист Иван Тодоров се нуждае от помощ, за да
Коментари Харесай

Млад баща и спортист се нуждае от подкрепа в битката с рака

Младият състезател Иван Тодоров се нуждае от помощ, с цел да пребори за повторно рядката си болест – остеосарком (онкологично заболяване на меките тъкани). Преди малко повече от година Иван претърпява серия тежки интервенции и химиотерапия и съумява да  се възвърне. Миналата седмица обаче контролните прегледи демонстрират, че има рецидив. Сега младият татко още веднъж се нуждае от финансова поддръжка, с цел да се подложи на животоспасяващи интервенции и лечения. Те ще костват минимум 70 000 евро, които са непостижими за фамилията на Иван, заяви Нова тв.

В края на 2018 година доста хора се включиха в акцията в помощ на мъжа. Сред тях беше и гимнастичката Катрин Тасева, която продаде най-голямото си отличие и бухалките, с които печели първо място на Световната купа. Получените пари Катрин подари за лекуването на Иван.



„ За последната една година прекосих, през интервенция на крайници, която сама по себе си може да се дефинира единствено с една дума - ЧУДО. Преживях още две оперативни намеси, почистване на белите дробове (веднъж двустранно и един път едностранно), изкарах 4-месечен курс на химиотерапия, които мога да дефинира единствено като КОШМАР... И стигнах до такава степен, че в този момент още веднъж би трябвало да се върна изначало и да продължа тази борба ”, написа Иван в профила си във Фейсбук.

Ако желаете да помогнете на младия мъж още веднъж да пребори подлата болест, можете да дарите средства посредством PayPal - https://www.paypal.com/paypalme2/ivantodorovv или по следната банкова сметка:

Централна кооперативна банка

IBAN: BG86CECB979010B6433100

Титуляр: Иван Венциславов Тодоров

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР