Младият румънски специалист Еди Йорданеску може да не успя да

...
Младият румънски специалист Еди Йорданеску може да не успя да
Коментари Харесай

Бивш треньор на ЦСКА поема носител на КЕШ

Младият румънски експерт Еди Йорданеску може да не съумя да наложи името си в България с престоя си отпред на ЦСКА, само че очевидно кариерата му цъфти, откакто си потегли от "Армията ". От новия сезон той ще има шанса да застане отпред на един от най-големите балкански колоси - Стяуа.

Според притежателя на гранда от Букурещ Джиджи Бекали, експертът ще застане отпред за лятната подготовка на тима. Самият той е желал да назначи Мариус Шумудика на поста, само че се вслушал в гласа на почитателите, които имат спор с него. Затова се спрял на Йорданеску.

40-годишният треньор е наследник на легендата на Стяуа и румънския футбол Ангел Йорданеску. Ветеранът е част от състава на клуба, който завоюва КЕШ през 1986 година, като хем игра във финала с Барселона тогава, хем беше и част от треньорския екип на тогавашния ментор Емерих Йеней.

"Едно име, чията фамилия е кръвно обвързвана с най-големия триумф на Стяуа в цялата история, ще застане отпред на клуба. Не, няма да е Ангел Йорданеску, а ще е синът му - Еди. Исках да наемам Шумудика, само че почитателите ми споделиха да не го върша. Не желая спорове с тях, по тази причина залагам на Еди ", показа Бекали.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР