Младият рапър Атанас Колев е причината Мария Илиева и Саня

...
Младият рапър Атанас Колев е причината Мария Илиева и Саня
Коментари Харесай

Саня Армутлиева и Мария Илиева се мразят смъртно заради Наско Колев

Младият рапър Атанас Колев е повода Мария Илиева и Саня Армутлиева да не могат да се гледат. И двете му били хвърлили око, когато взел участие в „ Х Фактор”. Късметът обаче се усмихнал единствено на певицата и от този момент продуцентката безусловно не я понася.

Наско изгрява във втория сезон на „ Х Фактор” през 2013 година, когато е едвам 16-годишен. Още на кастингите по него си падат и двете дами в компанията на съдиите – Мария Илиева и Саня Армутлиева. Когато обаче разпределят участниците по ментори, жребият показва, че с момчетата ще работи Саня. Така тя става директен ментор на младежа от Бургас, а Мария Илиева може само да точи по него лиги в профил. На феновете прави усещане, че напрежението сред двете брюнетки стартира да пораства. Те се карат непосредствено в ефир и в никакъв случай не са на едно и също мнение. Въпреки това обаче по въпроса с Наско са единомислещи. И двете се отнасят с него съвсем като с провидение. По този метод извеждат младежа до финала на шоуто, писа „ Уикенд “.

След края на предаването той демонстрира по-голям интерес към Мария за сметка на Саня, която заобикаля, тъй като е омъжена и има две деца. Когато научава, че любимецът ѝ спи с певицата, шефката на „ Вирджиния рекърдс” побеснява. Тя афишира, че в никакъв случай повече не желае да влиза в една стая с Мария.

Въпреки това обаче Илиева е ангажирана като арбитър и в идващия сезон на „ Х Фактор”. Напрежението сред нея и Саня е толкоз огромно, че към този момент няма по какъв начин да бъде прикрито от феновете с оправданието, че е единствено за шоуто. Двете съдийки бълват отрова една против друга и това става отвратително за сътрудниците им.

Накрая продуцентът Магърдич Халваджиян се принуждава да приключи контракта с Мария Илиева, защото Саня му е по-полезна в предаването. Той разчита на компанията ѝ да стартира участниците в „ Х Фактор” след края на шоуто. По този метод подвига рейтинга му на предаване, което основава звезди. Саня акцентира като претекст за ненавистта си към Мария Илиева обстоятелството, че е прелъстила малолетен участник.

Малко след Мария се разделя с „ Х Фактор”, публично излиза наяве, че спи с Наско Колев. Две години откакто се виждат за първи път в предаването, те записват дуета си „ Така да е”. Двамата са дружно повече от година. Когато се разделят, рапърът признава, че доста хора са се възползвали от неговата неумелост, когато е бил на 16 години и занапред е прохождал в шоубизнеса.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР