Младият попфолк изпълнител Денис Теофиков бе погребан днес. Загубата му

...
Младият попфолк изпълнител Денис Теофиков бе погребан днес. Загубата му
Коментари Харесай

Нагъл гост на погребението на Денис Теофиков

Младият попфолк реализатор Денис Теофиков бе заровен през днешния ден. Загубата му потресе цялата музикална колегия. За да го изпратят в последния му земен път на Централните софийски гробища се струпаха доста близки, сътрудници и другари.


Смазана от болежка, майката на Денис припадна още при започване на погребението, оповестяват Блиц. Синът й бе изпратен по обичаите на Евангелието, като от самото начало звучеше музика.



Да го изпратят бяха пристигнали и доста сътрудници от поп фолк сектора, измежду които Емануела, Джордан, Джулия, Кристиан Кирилов, Данна, Илиян, Антонио, Александър Робов, Емрах Стораро, Бони, Лияна, Десислава, Цветелина Грахич. До ковчега бе и приятелката на Денис - Алекса, която плака безутешно от самото начало. Освен нея бе пристигнала и някогашната другарка на изпълнителя - Десита.



На погребението бе видян и Цеци Лудата глава, който упрекват в тормоз към младия реализатор. Той бе придружаван от солидна защита, очевидно обезпокоен от реакциите към себе си, които продължиха и по време на изпращането на Денис. Колегите му от чалгата не спираха да го сочат с пръст, определяйки наличието му като "наглост ".



Да го изпрати в последния му земен път на погребението пристигна и мъжът на фолк звездата Емилия - Жорж Башур, който заплати и погребението на младото момче. Емилия и Денис записаха два доста сполучливи дуета - "Акула " и "Тръгвай си ", които записаха милиони гледания в You Tube. Самата певица обаче не присъстваше на погребението, което значително удостоверява слуховете, че е в напреднала бременност и по тази причина е предпочела да не се фрапира от обстановката.



Снимки: Георги Колев за организация Блиц
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР