Младият пловдивски фантаст Николай Пеев ще представи дебютния си роман

...
Младият пловдивски фантаст Николай Пеев ще представи дебютния си роман
Коментари Харесай

Николай Пеев представя романа си Денят на инвикта“ във Варна

Младият пловдивски фантазьор Николай Пеев ще показа дебютния си разказ " Денят на инвикта “ във Варна. След сполучливи министър председатели в Пловдив и София създателят ще се срещне и с варненските читатели, а събитието е на 14 август, вторник, от 18:30 ч. в книжна борса " Николови Ритейл “ на ул. " Кракра “ №24.

Годината е 3367, а човечеството доближава невъобразим напредък. Силиан се завръща на Старата Земя, решен да разкрие една от най-добре защитаваните секрети на инвиктите – каста, която управлява и насочва човечеството по пътя му. Още с идването си обаче е замесен в неравна битка за своя живот с цялостен отряд наемници. В това време различен войник – изгнаникът Привидение, е достигнал самия завършек на познатия Космос по следите на устройство, което може да преобърне човешката история.

Николай Пеев е интензивно практикуващ правист. " Бих желал да покажа, че българската литература е в мощен напредък, и да предизвиквам младежите да четат и пишат повече “, споделя създателят, който от ден на ден трансформира писането в своя втора специалност.

" Денят на инвикта “ към този момент е преведена на британски и може да бъде закупена от целия свят, а образец от книгата има даже и в най-голямата библиотека на планетата – тази на Конгреса в Съединени американски щати. Изданието бе и измежду номинираните в категория " Фантастика “ на състезанието " Моята обичана книга – 2016 година “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР