Младият пилот на Ред Бул Рейсинг Макс Ферстапен подписа договор

...
Младият пилот на Ред Бул Рейсинг Макс Ферстапен подписа договор
Коментари Харесай

Окончателно - Ферстапен в Ред Бул до 2020!

Младият водач на Ред Бул Рейсинг Макс Ферстапен подписа контракт с тима до края на сезона на 2020 година. 20-годишният холандец бе промотиран в главния отбор на Ред Бул през май 2016 и завоюва в дебюта си на Гран при на Испания, а също по този начин записа и своя втори триумф във Формула 1 в Малайзия по-рано през този месец. Така един от целите заложени в Ред Бул е подплент, откакто от тима споделиха по-рано през годината, че задачата им е да запазят и двамата си водачи, включително и Даниел Рикардо.

"Ред Бул постоянно е показал самообладание и почитание към мен. Полагат големи крижи към мен, а аз към тима. Именно поради това считам, че нашите упоритости могат да бъдат споделени. Подкрепата на момчетата и девойките в завода, в бокса и на всички места е в действителност на 100% ".

"Имаме страхотни моменти. Много съм благополучен, че обвързах бъдещето си с Ред Бул и съм изцяло окуражен да се насладим на още доста бъдещи триумфи ", продължи Ферстапен.

Сделката сред Ред Бул и Ферстапен сигурно ще промени лицето на пазара на водачи през 2019 година, откакто апетити към услугите на младия водач имаше от Ферари и Мерцедес.

Шефът на Ред Бул Рейсинг Кристиан Хорнер показа, че е благополучен от обстоятелството, че ще може да се гради бъдещето на отбора към Макс Ферстапен след обяваването за новия му договор. "Щастливи сме от съглашението с Макс. Имахме свръхестествен старт предходната година в Испания и до този миг Ферстапен единствено надгражда. Това е превъзходен момент за целия отбор да забележим развиването му, което се показва и на тазгодишната конкуренция в Малайзия. Той е превъзходен водач и необикновен гений, а инстинктът му за победи е в действителност неузнаваемо мощен.

Не губи скъпо време, а побързай към страницата на Играта – gong.bg/f1 .

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР