Младият общински съветник Борис Бонев влезе в пърия политически скандал,

...
Младият общински съветник Борис Бонев влезе в пърия политически скандал,
Коментари Харесай

Борис Бонев се забърка в първи политически скандал

Младият общински консултант Борис Бонев влезе в пърия политически скандал, откакто отхвърли да разкрие своя глас за избора на ръководител на Столичния общински консултант. Срещу него има рецензии за това, че е подкрепил предлагането на ГЕРБ за Елен Герджиков, макар че е дал поръчка да е съпротива.

Самият Бонев разгласява във фейсбук своята позиция:

"Онзи ден се избираше ръководител на общински съвет. Оказа се, че всички знаят, че ще бъде определен Елен Герджиков, само че е доста значимо да се запишат, че са взели участие в мача със свое предложение. А съгласно политическия фолклор в СОС, имало две гласувания, на които би трябвало да заявиш опозиционност - за ръководител и за бюджет. Но тук отново имаме същата преживелица - когато някой желае опозицията да държи общинския съвет, се водят още веднъж политически договаряния, т.е. Българска социалистическа партия, Демократична България, Спаси София и в случай че някой различен желае, реализират съглашение и болшинство, с цел да наложат собствен претендент. Такива дейности нямаше. Но всички ненадейно се занимаваха с това, за кого съм дал своя вот аз в един предупреден избор ", сподели той.

ГЕРБ вкарва нова система, с цел да е ясно кой - по какъв начин гласоподава в Общинския съвет

"Отказвам да вземам участие в политически спектакъл - намирам го за лицемерно. Аз обичам да се занимавам с политически дейности и решения за действителните проблеми на хората. И занапред ще продължа да го потвърждавам и демонстрирам. Всичко останало оставям на теоретиците на конспирацията и свободното им време във фейсбук ", изясни още общинският консултант.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР