Младият ни сънародник Дален Тодоров е избран сред десетки номинирани

...
Младият ни сънародник Дален Тодоров е избран сред десетки номинирани
Коментари Харесай

Млад българин стана най-добрият актьор в Лас Вегас

Младият ни съотечественик Дален Тодоров е определен измежду десетки номинирани за най-хубав артист за региона на Вегас, предава вестникът на българите в Съединени американски щати и Канада „ BG Voice “. Надпреварата, която се назовава „ 2018 Brodway World Las Vegas Awards”, е проведена от най-престижното издание за спектакъл в Америка „ Бродуей уърлд”, взаимно с цифровата платформа за гледане на разнообразни постановки и мюзикъли „ Бродуей HD”. Тя се състояла в два кръга – гласоподаване от редакторите на двете медии и интернет избор на публиката.

Интересното в тази ситуация е, че Дален е с корен от село Тополица, по линия на баба си Елена Тодорова, която сега живее в Бургас. След двата кръга нашият съотечественик, който е единствено на 18 години, е разгласен за победител. Той сграбчил наградата за ролята си на Скапен в пиесата „ Хитринките на Скапен”.

„ Чувствам се ужасно, веселя се, че спечелих”, споделя надареният Дален за извоюваното самопризнание пред американски медии. Пиесата, в която той играе, е същата, в която великата Стоянка Мутафова прави своя дебют в България преди доста години. В конкуренцията са били позволени пиеси и продукции, които са се състояли сред 1 октомври 2017 година и 30 септември 2018 година в региона на Лас Вегас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР