Младият нападател на ЦСКА Кирил Десподов коментира равенството на тима

...
Младият нападател на ЦСКА Кирил Десподов коментира равенството на тима
Коментари Харесай

Десподов: Ако Левски играе футбол, аз съм космонавт

Младият нападател на ЦСКА Кирил Десподов разяснява равенството на отбора против Левски - 2:2.

Той изрече мнение, че "сините " не са посочили нищо изключително и са разчитали единствено на статични положения и на защитата си.

"Не знам за какво не успяхме да победим, не успяхме да отбележим повече голове, " изясни той. "Гледахме да нападаме, не знам да е имало връщане. "

"Надяваме се да скъсаме отрицателната серия. Кофти е. Ако някой ми каже, че Левски през днешния ден е играл футбол, аз съм космонавт, " самоуверено се изрече Десподов.

"За мен те нищо не демонстрираха. Чакаха откъм гърба. Само да не им вкарат гол. След мача се радваха, все едно са победили с 5:0, " продължи той. "На 100% ние заслужавахме повече да победим. "

"На дерби да излезеш и да се браниш 90 минути, ти си гранд, не може да играеш по този начин. Но те си знаят, през днешния ден им се получи, " сподели още Десподов.

"Няма никакво напрежение. Треньорът по този начин е решил, с цел да не играя, нямам проблеми с него, разпределям се на всяка подготовка, уповавам се, да се върна там, където бях преди ", разяснява още нападателят, влезнал като запаса през второто полувреме..

"Трябва да си почистим играта, би трябвало да не прибързваме при офанзивите, в последните 15 минути прибързвахме, в игра не е единствено Фернандо Каранга, играят 11 индивида ", добави той. "Не мисля, че без Каранга не можем. "

"Надиграхме Левски, те не демонстрираха нищо ", разяснява още младият футболист на "червените ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР