Младият нападател на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе отбеляза хеттрик

...
Младият нападател на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе отбеляза хеттрик
Коментари Харесай

Мбапе: Щастлив съм! Оставам в ПСЖ

Младият нападател на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе означи хеттрик за успеха на отбора си с 3:1 над Монако и стана първият французин с 30 гола в Лига 1 от Жан-Пиер Папен, който доближи тази граница през 1990 година. Мачът с Монако нямаше значение за парижани, които си бяха обезпечили по-рано денем купата в задатък, откакто Лил сбърка против Страсбург. Парижани изиграха обаче дуела с голямо въодушевление и зарадваха цялостните трибуни на “Парк де Пренс”.

“Доволен съм, а сезонът към момента не е приключил, мога да вкарам още голове. Още сме разочаровани от отпадането в Шампионската лига, само че животът и футболът не престават. Не би трябвало да се отпускаме. Аз самия ще продължа да диря границите си”, разяснява Мбапе. Той беше запитан и за бъдещето си, защото се спекулира за възможен негов трансфер в Реал Мадрид, където е мечтан от треньора Зинедин Зидан.

"Оставам в ПСЖ, няма да вървя в Реал. Радвам се, че Зидан се върна и ще продължа да ги проследявам, само че единствено като почитател ", отговори сбито Мбапе.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР