Младият нападател на Интер Ян Карамо определено е на върха

...
Младият нападател на Интер Ян Карамо определено е на върха
Коментари Харесай

Зеленият герой на Интер: Най-важният гол в кариерата ми

Младият нападател на Интер Ян Карамо несъмнено е на върха на вълната, откакто донесе мъчната победа над Болоня с 2:1 и прекъсна отрицателната серия от равенства. 19-годишният французин дефинира попадението си в дуела като най-важното дотук във футболната си кариера.

Чудо на чудесата! Интер най-сетне би, въпреки и с малко

Талантът получи изненадващо място в стартовите 11 на Лучано Спалети, като зае мястото на Антонио Кандрева в присъщия тризъбец в офанзива.

„ Това е най-важният гол в моята кариера”, разяснява младокът. „ Това е първият ми гол в Италия и пристигна в внимателен миг за тима, в който не бях играл от известно време. Надявам се да бъда на терена от самото начало, както всеки различен футболист, само че явно треньорът взема решение.”

Спалети: В Интер упованията са безпричинно високи

„ Кога разбрах, че съм титуляр ли? Спалети не приказва доста преди мачовете, само че ми сподели да затоплям и че моята експедитивност ще бъде от изгода. Също по този начин изиска от мен да играя за моите съотборници.”

„ Беше изненада, че съм измежду титулярите, само че считам, че с усъвършенстваните тренировки и усърдната работа, това е естественият ход на нещата”, добави Карамо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР