Младият музикален проект Новините в джаза начело с изключителния джаз

...
Младият музикален проект Новините в джаза начело с изключителния джаз
Коментари Харесай

Новините в джаза приключват националното си турне

Младият музикален план " Новините в джаза " отпред с изключителния джаз музикант и учител Михаил Йосифов ще закрие националното си турне, представящо дебютния им албум, с концерти в Русе, Велико Търново и Стара Загора надлежно на 17, 18 и 19 октомври, научи ДУМА от Мила Панайотова, пиар управител. В Русе ще ги забележим в зала " Европа ", Доходно здание, във Велико Търново порти отваря Театрален салон на Народно читалище " Надежда 1869 ", а в Стара Загора - Регионалната библиотека " Захарий Княжески ".
През пролетта надарената групировка показа за първи път пред аудитория своя първи студиен албум " Първа емисия ". Това музикално странствуване с 11 авторски композиции беше показано на концерти в Пловдив, София, Варна и Бургас, и на всички места се радваше на мощен интерес и на положителни мнения от локалната аудитория.
Цялото турне е съпроводено и от музикални работилници в учебните заведения по изкуства във всеки посетен град. В Русе, Велико Търново и Стара Загора също предстоят открити уроци в локалните музикални учебни заведения в дните след концертите, а точно на 18, 19 и 20 октомври.
Всички събития са с вход свободен за възпитаници, студенти и украински жители. Събитията се реализират с финансовата поддръжка на НФ " Култура " по " Програма за възобновяване и развиване на частни културни организации ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР