Младият международен футболен рефер Стефан Апостолов е взел решение да

...
Младият международен футболен рефер Стефан Апостолов е взел решение да
Коментари Харесай

Стефан Апостолов спира със съдийството

Младият интернационален футболен рефер Стефан Апостолов е взел решение да приключи кариерата си. Апостолов, който е в ранглистата на ФИФА от 2017-а година, е изпратил писмо до българската Съдийска комисия. В него той разказва претекстовете си, като решението му е взето заради персонални аргументи и поради травмата, която го извади от пролетния дял на шампионата.

В писмото си Апостолов благодари на всички, с които е работил досега в съдийството, както и на сътрудниците си и им пожелава триумфи по-нататък в кариерата.

В началото на февруари той се подложи на интервенция на коляното и тази намеса го извади от целия пролетен полусезон в efbet Лига.

Стефан Апостолов беше 4-и в ранглистата на топ-арбитрите в България и на същата позиция в българската листа на ФИФА след Георги Кабаков, Ивайло Стоянов и Никола Попов. При това състояние общо петима български основни рефери ще получават интернационалните мачове до края на календарната година. Освен посочените трима, със значка на Световната централа са още Волен Чинков и Драгомир Драганов.

До края на календарната 2020-а година Съдийската комисия на БФС пък би трябвало да има подготвен вид кой арбитър ще влезе на мястото на Апостолов в квотата на България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР