Младият мъж се е посветил изцяло на бизнеса си с

...
Младият мъж се е посветил изцяло на бизнеса си с
Коментари Харесай

На Екран Е Нахакана И Самоуверена, Но Голяма Драма Разкъсва Живота На Биляна Гавазова. Вижте Какво Й Причинява Мъжът Й!

Младият мъж се е посветил напълно на бизнеса си с компютри, поради който постоянно му се постанова да пътува отвън страната. Теодор не се прибира с дни.

Но освен, когато той отсъства, само че и през останалото време, Биляна Гавазова се оправя изцяло сама с грижите за дребния Александър и домакинската работа.

Въпреки, че Теодор има финансовата опция да й наеме домашна помощница, той по този начин и не го направи и остави обичаната си да се оправя сама с всичко.

Папараци на „ Ретро “ щракнаха забързаната Биляна Гавазова. След работа тя се насочи към близки хипермаркет, с цел да се достави с провизи. Тв водещата пазари безусловно като невидяла. С тежките чанти тя едвам се добра на таксито.

Впечатление прави, че даже и натоварена, Биляна Гавазова не смъква телефона от ухото си. Дори когато не е на работа, тв водещата оказва помощ на сътрудниците си и постоянно е на линия.

Изданието научи, че тв водещата е сменила и дома. Освен с къщната работа, тя е натоварена и с ремонта на новото си жилище.

Красавицата се е преместила в дребен апартамент в неугледна постройка наоколо до Южния парк. За няколко години тя снеми 3 жилища и всяко последващо е по-евтино от предходното, добавя изданието.

Преди това тя обитаваше гиздав апартамент в столичния квартал „ Изток “. Преди да се реалокира там, тя живееше дружно с обичания си в необятен апартамент в първокласна кооперация в квартал „ Бели брези “‘.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР