Младият мъж е роден в немския град Ханау, провинция Хесен.

...
Младият мъж е роден в немския град Ханау, провинция Хесен.
Коментари Харесай

Тарикатът Бурак Си Мислеше, Че Ще Цака 500 Евро На Българските Власти И Ще Мине Метър! Вижте Какво Го Споходи!

Младият мъж е роден в немския град Ханау, провинция Хесен. Там той работил като крупие в игрална зала. При гледането на мярката за неотклонение в Хасково на 16 т.м. Азиметли помоли магистратите да му бъде натрапен домакински арест, за задачата показа адрес на локален хотел в парк " Кенана ". Чужденецът бе склонен и на гаранция. " Деянието на обвинения е с висока социална заплаха и е обвързвано с доверието към институциите в България ", стимулира се тогава прокурор Дарина Славова.

Според проверяващите Бурак не давал и до този миг пояснения за произхода на недекларираните от него 90 000 евро. Неподкупният митничар Живко Киряков пък бил командирован на Капитан Андреево и е включен в мобилните групи от чиновници на Агенцията, написа " Марица ".

Срещу германеца са повдигнати 2 обвинявания. Едното, че е предложил рушвет на митничар, с цел да не извърши служебните си отговорности. Другото е, че не е заявил пренасяната от него огромна сума пари.

27-годишният Бурак Азиметли бе задържан на 12 май, откакто влезнал в България от турския Граничен контролно-пропусквателен пункт Капъкуле. Когато митничарят Киряков го попитал на немски дали има нещо за обявление, младият мъж се опитал да го подкупи с 500 евро, с цел да не го ревизира.

Служителят обаче отказал рушвета и почнал щателна инспекция на возилото. Така огромната недекларирана сума пари била открита в багажника. Пачките били сложени в найлонов чувал на мястото на аварийна гума.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР