Младият мъж, който също беше с опасност за живота след

...
Младият мъж, който също беше с опасност за живота след
Коментари Харесай

Критично остава състоянието на момичето, пострадало най-тежко в мелето на спирка Тракия


Младият мъж, който също беше с заплаха за живота след злополуката, е в схващане и контактен, само че продължава да бъде под наблюдаване в Отделението по анестезиология, реанимация и интензивно лекуване на МБАЛ “Света Анна - Варна ".

Припомняме, че вчера 21-годишният водач, който опустоши с автомобила си 4-ма души, чакащи на автобусна спирка във Варна, беше освободен от ареста.

Срещу него няма да бъде желана мярка за неотклонение, тъй като е дееспособен лидер и не е използвал алкохол и опиати. След като завърши следствието, ще му бъде повдигнато обвиняване за причиняване на тежка телесна щета по несъобразителност.

Версиите за злополуката към този момент са две - техническа нередовност и заспиване зад кормилото по време на придвижване, която е и по-вероятната причина.

Тежкият пътен случай стана в понеделник в 7.40 часа сутринта на бул. " Владислав Варненчик ", на автобусна спирка " Тракия ".

21-годишният лидер на л.а. " Фолксваген ", по време на придвижване, губи надзор над МПС и се качва на тротоара, където опустошава четирима души, стоящи на спирката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР