Младият мъж, който нападна слепи туристи, обжалва мярката си за

...
Младият мъж, който нападна слепи туристи, обжалва мярката си за
Коментари Харесай

Тодор, който нападна незрящи: Домашният арест ми се отразява зле, наддадох на тегло

Младият мъж, който атакува слепи туристи, апелира мярката си за неотклонение - " домакински арест ". През юни фрагменти демонстрираха по какъв начин 21-годишният Тодор Маринов атакува група незрящи летовници и ударя лидера им в Стария Несебър.

Шофьор атакува слепи туристи в Несебър (ВИДЕО)

„ Искрени и дълбоки съжаления. Нямам планове да попречвам разкриването на истината. Стриктно ще си съблюдавам мярката. Но домашният арест не ми се отразява добре. Наддадох на тегло, което не е добре за здравословното ми положение. Нямам опция за придвижване “, съобщи в Бургаския областен съд Маринов.
 
Мъжът, който атакува незрящи туристи в Несебър, е упрекнат в безчинство (ВИДЕО)

Той бе арестуван за нападението в края на на юни, след това бе пуснат под парична гаранция от 3000 лв., а най-после мярката му за неотклонение бе променена в домакински арест.
 
Днес юристът му настоя Тодор да бъде пуснат против подписка. Причините - в случай че мярката му бъде продължена, тя ще се трансформира в авансово наказване.
 
Защитата упрекна прокуратурата в Несебър в безучастие, защото за миналите месеци следствието по този начин и не е финализирано. Освен това Тодор е студент и домашният арест ще попречи на образованието му.

Цацаров: Можеш да биеш с глаукома, а не можеш да лежиш в ареста?!

Според прокуратурата обаче Маринов е с невисок предел на самоконтрол, има податливост към неуважение на публичния ред.
 
Очаква се мнението на съда.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР