Младият мъж е предал плик с марихуанаНа 21 април около

...
Младият мъж е предал плик с марихуанаНа 21 април около
Коментари Харесай

Спипаха дрогиран шофьор на товарен автомобил в Бяла

Младият мъж е предал плик с марихуана

На 21 април към 22:10 ч. в гр. Бяла, на първокачествен път I-5, в региона на км 53+100, екип при районно управление (на МВР) - Бяла е спрял за инспекция товарен автомобил с марка "Ивеко “, при която служителите на реда откриват като лидер 27-годишен, който се държал очевидно несъответстващо. Униформените са го тествали с техническо средство за приложимост на алкохол и уредът е отчел негативен резултат, а пробата за опиати е отчел позитивна проба за приложимост на амфетамин и метамфетамин.

На лидера е формиран акт за определяне на административно нарушаване и му е връчен ваучър за проучване.

При диалог с 27-годишния чиновниците на реда са разбрали, че младият мъж има в себе си опиат. Той им е предал плик с шлиц, съдържащ към грам суха тревна маса, за която е декларирал, че е марихуана.

По случая е формирано бързо произвеждане.

Още един дрогиран водач са спипали служителите на реда в Бяла:

На 22 април към 03:10 ч. в гр. Бяла, на бул. "Стефан Стамболов ", екип от локалното районно ръководство е спрял автомобил с марка "Ауди “ модел „ А-3 " и при последвалата инспекция откриват, че колата се ръководи от 27-годишен от В.Търново. Направени са му проби за алкохол и опиати, като е дал позитивен резултат за приложимост на канабис и амфетамин.

По случая е формирано бързо произвеждане по чл.343б, ал.3 от Наказателен кодекс.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР