Младият играч на Хебър, Томислав Папазов, сподели мнението си за

...
Младият играч на Хебър, Томислав Папазов, сподели мнението си за
Коментари Харесай

Папазов: Надявам се да играем на собствения стадион в Пазарджик

Младият състезател на Хебър, Томислав Папазов, показа мнението си за изкачването в елита на Хебър, както и за предизвикването, наречено efbet Лига.

„ Нашите цели се извършиха. Нашият тим и град не са одобрени както някои други тимове. Беше значимо още веднъж да докараме почитателите в един подобен футболен град. Беше значимо да изградим колектив и да се завърнем в елита. Искам да благодаря на кмета, изпълнителния шеф и треньора. Без тях нямаше по какъв начин да стане и се веселя, че постигнахме задачите си “, стартира той.

„ Фаворитите играят бараж, а ние се качихме непосредствено. Това демонстрира, че сме се справили съвършено. Сега колективът е на напълно различен равнище спрямо началото. Това беше фактор да се оправим добре. Николай Митов откри вярната сплав. Бяхме 3 години във Втора Лига. Първата се опарихме, втората видяхме по какъв начин стоят нещата и през третата изиграхме добре картите си “.

„ С идентични точки сме първите три отбора, което подсказва, че сме равностойни и сме задържали най-дълго равнището. В efbet Лига ще е напълно друго. Точките демонстрират, че бяхме на положително равнище със Септември и Спартак Варна “.

„ Целта на кмета беше да се върнат хората още веднъж в спорта. Имаме страховит волейболен тим и докарването на Ники Митов беше в клуба беше за да се построи тим, който да играе в елита. Вярвам, че ще играем в Пазарджик мачовете си “.

„ Имаме много млад тим. Повечето играчи сме от три години там. Важно е да ти бъде даден пътят и се веселя, че нашият треньор оказва помощ на младите. Той построи този отбор. Гледаше ни като деца. Правихме доста нелепости и неточности, само че той ни е построил. Гледам оптимистично на сезона в efbet Лига. Всичко зависи от нас. Конкуренцията там е друга, само че за млад състезател като мен, е наслаждение да се върна да играе против такива футболисти “, приключи Папазов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР