Mладият и талантлив футболист на Ботев (Пловдив) от набор 2007

...
Mладият и талантлив футболист на Ботев (Пловдив) от набор 2007
Коментари Харесай

Родителите на Крис изпратиха отворено писмо до всички сини сърца

Mладият и надарен футболист на Ботев (Пловдив) от набор 2007 Кристиян Хаджиниколов - Крис претърпя хирургическа намеса в дясна колянна става, която се извърши в болница Анадолу в Истанбул. Треньорите, футболистите и родителите на децата от Академията на Левски се включиха в акцията по набиране на средства за интервенцията, с цел да може обещаващият състезател да получи най-хубавия късмет за възобновяване, пишат от " Герена ".

В тази връзка родителите на Крис изпратиха отворено писмо до всички " сини " сърца, които помогнаха за набирането на средствата.

Публикуваме текста без редакторска интервенция и пожелаваме на Кристиян светли празници, здраве и сполучлива кариера:

" Благодарствено писмо от родителите на Кристиян Хаджиниколов, младеж на ПФК Ботев Пловдив, набор 2007

Уважаеми ръководители,

Треньори, футболисти и родители на децата, трениращи в ДЮШ Левски София, изричаме откровените си благодарности към всички Вас за проявеното почитание и поддръжка към Кристиян Хаджиниколов от ПФК Ботев Пловдив 2007, с треньор Стоян Ангелов по отношение на осъществена интервенция в болница " АНАДОЛУ ", гр.Истанбул.

За следващ път Вие показвате, че ПФК Левски София е доста повече от клуб и в името на великата игра подадохте ръка на дете от различен клуб, да получи късмет да продължи да се развива във футбола.

Приемете нашите поздрави и поздравите от Крис, пожелаваме Ви триумф и се надяваме това писмо да доближи до всеки един от Вас.

Весело и топло посрещане на Коледните и Новогодишни празници!

18.12.2019 година С почитание:

гр. Пловдив От родителите на Крис "
 Черно море се гордее със собствен младеж поради благородна негова постъпка
Черно море се гордее със собствен младеж поради благородна негова постъпка

Марин Атанасов Петков подари средствата, получени от националния тим на България за родени 2004 година, за благотворителна самодейност - " Да помогнем на Марти да пребори рака "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР