Младият фолк изпълнител Меди, който за месеци се превърна в

...
Младият фолк изпълнител Меди, който за месеци се превърна в
Коментари Харесай

Шок! Жанета Осипова се намърда в леглото на Меди!

Младият фолк реализатор Меди, който за месеци се трансформира в същинска сензация най-накрая разкри с коя жена мачка чаршафите. Това е скандалната плеймейтка Жанета Осипова. Двамата даже споделиха общи фрагменти в профилите си в обществените мрежи, като не се посвениха да пуснат фотоси от леглото. На фрагментите миската е единствено по долни дрехи и токчета, а фолк артистът се пусна по боксерки и риза. Интерес обаче провокираха аксесоарите върху ризата на Меди, за които светските хроникьори направиха отпратка към хитовата лента и книга „ 50 нюанса сиво “. Според осведомени двамата били почитатели на садо-мазо ласките и постоянно ги практикували.

На една от фотосите цялото алено червило на Осипова е върху лицето на артиста, който очевидно има култ дамите в леглото ми да са с високи токчета.

Провокативните фрагменти безусловно подпалиха почитателите на Меди и го засипаха с въпроси това ли е дамата до него. Към момента и двамата пазят цялостно мълчания на заложените въпроси. Още от старта на кариерата си Меди настойчиво пази в тайна персоналния си живот и това дали има жена до себе си.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР