Младият екип, създател на уникалното издание „Българите! Забравените постижения” –

...
Младият екип, създател на уникалното издание „Българите! Забравените постижения” –
Коментари Харесай

Време за четене: 8 истории, които доказват, че животните са като нас

Младият екип, основател на неповторимото издание „ Българите! Забравените постижения” Делян Момчилов и илюстраторът Стен Дамянов – се завръщат на 8 май 2019 година с нов план.

В „ Ние сме животните “ ще откриете историите на осем смели животни, въодушевили някои от познатите ни анимации и потвърдили, че хората не сме единствените същества, които могат да изпитват страсти, да са смели и да носят положително .

 книга Ciela Ciela

Приключенските разкази са въодушевени от действителни герои и събития, а действието се развива по цялото земно кълбо: от алпийските преспи, през лондонските гробища, бруклинските гаражи, Галапагоските острови, чак до джунглите на Камбоджа . В основните функции ще срещнете кучета, свине, костенурки, слонове и зверове като нас – хората.

1 лева от всяка книга отива за Организация за отбрана на животните „ Четири лапи” и за интервенции на бездомни животни . Tака книгата ще се опита най-малко малко да способства за по-лек живот и за тях.

 книга Ciela Стен Дамянов/Ciela

Впечатляващите илюстрации от Стен Дамянов и вълшебният дизайн и шрифт от Николай Манчев трансформират „ Ние сме животните” в същинско наслаждение за дребни и огромни.

Премиерата на изданието ще бъде от 19:00 ч. на 9 май 2019 г . в клуб „ Терминал 1” (ул. „ Ангел Кънчев” 1 ), където плана ще поддържат модерни просветители и дейци, Организацията за отбрана на животните „ Четири лапи”, а специфични посетители ще бъдат NIYA & live band – „ Гласът на България” Ния Петрова и бенд, които са ви приготвили специфична изненада!

Facebook събитието може да следите тук .

 книга Ciela Ciela

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР