Младият дизайнер Фатих Осман от модна къща Faith In Fatih

...
Младият дизайнер Фатих Осман от модна къща Faith In Fatih
Коментари Харесай

БГ дизайнер облече турската звезда Ханде Йенер

Младият дизайнер Фатих Осман от фешън къща Faith In Fatih е може би единственият българин в " обетованата " земя на турския шоубизнес. Той е един от малцината модисти, чийто театрални костюми и аксесоари носят едни от най-големите звезди в Турция. След като преди година поп певицата Ажда Пеккан включи Фатих в екипа на последния си видео план, в този момент друга музикална звезда облече негов театрален костюм.

Турската дива Ханде Йeнер, която е една от стилните икони на Балканите, се довери на родния дизайнер за една от визиите си за клипа към последния си сингъл " Aklimda " (В мислите ми). Поканата към Фатих Осман още веднъж идва от турския стилист Беркер Уску, който се грижи за визията на куп известни артисти, артисти и модели от южната ни съседка.

Песента, която е с електронно и съвременно звучене, към този момент притегли вниманието на меломаните и дава обещание да се трансформира в един от музикалните шлагери на Лято 2022. Във видеото Йенер се появява в зарязан нощен клуб, а режисьор на продукцията е рапъра Tepki. Именно той трансформира Ханде в киберпънк героиня на игра в пространството, която идва от един антиутопичен свят. 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР