Младият депутат от Продължаваме промяната (ПП) Велико Минков обяви, че

...
Младият депутат от Продължаваме промяната (ПП) Велико Минков обяви, че
Коментари Харесай

Депутат от ПП напуска парламента веднага след гласуването на новото правителство

Младият народен представител от " Продължаваме промяната " (ПП) Велико Минков разгласи, че напуща Народното събрание след гласоподаване на кабинета " Петков ".

30-годишният депутат е предал своята молба за овакантяване на Народно събрание на претендента за министър-председател Кирил Петков и чака тя да бъде връчена на ръководителя на Народното събрание след гласоподаване от парламентарната група на Политическа партия.

" Мотивите ми са най-вече персонални, а от организационните най-важният е убеждението ми, че на този стадий ще съм по-полезен за продължаването на смяната отвън Народното събрание, в сравнение с в него ", заяви Минков в пост в обществените мрежи в събота.

Депутатът ще поддържа гласуването на проектокабинета на изключителното съвещание на Народното събрание през днешния ден " с вярата, че съставът му е подготвен да извърши задачата си честно и с нулева приемливост към корупцията ", а по-късно самият той ще се концентрира върху проблемите на локално равнище в Русе.

Той прецизира, че избира екипът на парламентарната група да бъде формиран от по-разнообразни по експертиза и опит членове, а той ще се концентрира върху проблемите на локално равнище в Русе.

" Казвам това без да имам никакво подозрение, че в случай че остана, ще се оправя с работата да пазя ползите на народа. За мен е по-важно като екип парламентарната група да бъде формирана от по-разнообразни по експертиза и опит членове и в случай че на мое място може да бъде човек, който ще прави работата отговорно и качествено най-малко колкото мен - тогава с наслада бих отстъпил. Моят фокус на този стадий ще бъде на локално равнище в Русе и региона, където занапред ще развиваме локалните структури ", написа още Минков в поста и прецизира целите, зад които е застанал в предизборната акция.



Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР