Младият бранител изказа специални благодарности към своя треньор Иван Иванов,

...
Младият бранител изказа специални благодарности към своя треньор Иван Иванов,
Коментари Харесай

Мартин Георгиев се сбогува със Славия, трансферът му в Барселона е въпрос на дни

Младият защитник изрече специфични благодарности към своя треньор Иван Иванов, който му е оказал помощ да направи тази огромна крачка в кариерата си.

ще укрепи дублиращия тим на каталунците, който се състезава в третото равнище на испанския футбол. Наставник на отбора е някогашният бранител на Барселона и дълготраен капитан на Мексико Рафаел Маркес.
 Венци Стефанов разгласи: Барселона желае нашия Мартин Георгиев Венци Стефанов разгласи: Барселона желае нашия Мартин Георгиев
" Раздялата е доста сложна,особено с най-близките хора. Хората,с които си изживял толкоз страхотни и незабравими моменти. Мисля,че тук и в този момент е моментът,в който желая да кажа нещо за един доста значим и специфичен човек за мен,а точно,човекът без който това нямаше да е допустимо. Този човек се споделя: Иван Иванов.

Това е индивидът,който още от първия ден,който работихме дружно,повярва в мен,човекът,който ме поддържаше,учеше,правеше всичко по силите си,за да може да ме построи както като човек,така и като футболист. Човекът,който постоянно отделяше от личното си време,за да може да бъде на стадиона и да ме тренира още и още. Тренера постоянно ми е повтарял " Работи,моето момче,работи......с твоят метод на работа,работна нравственос и качества,ти ще играеш огромен футбол. Ти си футболист за топ тимовете. "

Това е индивидът към,когото постоянно съм могъл да се обръщам в сложни моменти. Това е индивидът,без който нищо от това,нямаше да е допустимо. Каквото и да кажа за тренера,ще е малко,няма думи на този свят,с които да опиша какъв брой съм признателен на Господ,че ме срещна с най-хубавия треньор. Тренер,обичам Ви с цялото си сърце!

Искам да благодаря на тима за страхотния колектив,за невероятните и прочувствени мигове,които сме имали дружно. Много труд,работа поднесени с доста благополучие, незабравими моменти и триумфи! Обичам ви,момчета! ", написа Георгиев в своя " Инстаграм " профил.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР