Младият бизнесмен се зарекъл, че кракът му повече няма да

...
Младият бизнесмен се зарекъл, че кракът му повече няма да
Коментари Харесай

Е Това Вече Ни Разби! Няма Да Повярвате Какво Се Случи С Християн Гущеров Веднага След Като Го Пуснаха От Ареста! Милионерският Син Е

Младият предприемач се зарекъл, че кракът му повече няма да стъпи в нощно заведение след проблемите през уикенда. Гущеров бе задържан поради побой в кв. „ Бояна “ след скандал сред две компании в столично мутренско заведение. Освен това глезеният наследник блъснал джипа си патрулния автомобил на служителите на реда и го прибрали в ареста – отбелязва изданието.

Милионерският правоприемник не бил излизал на дискотека от години, само че тъкмо в събота решил, че му се купонясва, и се събрал с другари. След случая той решил, че няма място в нощните заведения и се връща към домошарския метод на живот.

Конфликтът тръгнал от паметното столично заведение „ Домби “ в центъра на София, където Християн Гущеров се забавлявал. Компанията му се спречкала с друга и се стигнало до кавга. Тя се пренесла отвън дискотеката, като двете компании се гонили с колите си. След като спрели, с цел да се схванат – пристигнала полиция.

Християн Гущеров беше арестуван в 6-то РПУ, само че към 21 часа в неделя вечерта е бил освободен и незабавно се прибрал у дома. Така действително той прекарал в ареста към 13 часа, макар че задържането му бе за денонощие. Охранителите му го скрили от любопитните погледи и незабавно го откарали към имението му в кв. „ Бояна “.

На татко му – някогашният червен народен представител Добромир Гущеров, също не се понравила цялата история и той седнал да поговори със сина си и да го вразуми, че не би трябвало да влиза в сходни кавги.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР