Младият бизнесмен Митко Калайджиев напусна „Фермата“, след като се изправи

...
Младият бизнесмен Митко Калайджиев напусна „Фермата“, след като се изправи
Коментари Харесай

Великолепната мъжка петорка на "Фермата" оредя, след епичен дуел шоуто напусна...

Младият предприемач Митко Калайджиев напусна „ Фермата “, откакто се изправи в двубой против Краси Джунов, който беше един от най-близките му другари в шоуто.
Автомонтьорът съумя да отбрани мястото си и след непредвидени обрати победи предприемача с заключителен резултат от 9 на 6 точки.

Битката стартира с другарска целувка и приключи с горчива разлъка. Това се случи след казус в третата борба „ Пъзелът на Фермата “, която приключи с разлика от едвам секунда и половина в интерес на Митко. След като оповестиха успеха му в играта, водещите оповестиха, че представител на продукцията е забелязал, че Димитър е извадил с един гвоздей по-малко от съперника си и по този начин резултатът се компрометира.

Това е напълно наша неточност, въпрос на недовиждане.

Нямаше да го дискутираме, в случай че разликата във времето на Димитър и на Краси не беше под 2 секунди. Не оставяме нищо прикрито от вас, уважаеми фенове, и по тази причина дискутираме този проблем намерено. Минахме през всевъзможни разновидности, с цел да решим какъв да бъде развоя на тази борба, само че оттук насетне не можем да преценим без дуелистите “, обърнаха се към Митко и Краси водещите.

Иван и Андрей предложиха няколко сюжета за продължение на играта. Краси избра борбата да бъде изиграна още веднъж, само че Митко избра да подари на съперника си трите точки и да продължат надпреварата с 4-та и 5-та борба.

Никога не съм бил във „ Фермата “ за парите или за финала, тъй че просто му давам точките на него.

Не желая да разделяме точки в игра, която аз съм спечелил “, двусмислено разяснява Митко. Той отговори правилно на всички въпроси от Алманаха, с което поведе в резултата с 6 на 4 точки, само че изходът от дуела бе решен в петата борба, която Краси приключи с над минута по-бързо и прибави пет точки за финалния резултат от 9 на 6 в негова изгода.

На прощаване Краси целуна ръката на Митко и му предложи да пият дружно от дамаджаната с вино. Младият предприемач не съумя да прикрие разочарованието си от загубата на Арената и не спести обвиняванията към близкия си другар.

Яд ме е за Красимир, тъй като потъпка достолепие и достойнството си и не сподели да почита себе си. Донякъде го разбирам, тъй като парите са му непременно, само че би трябвало да имаш най-малко малко самоуважение. Той е дребна душа “, ядосано разяснява Митко, съгласно който Краси е подготвен на всичко в битката за огромната премия от 100 000 лв..
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР