Младият български специалист Александър Гицов, който в момента е помощник

...
Младият български специалист Александър Гицов, който в момента е помощник
Коментари Харесай

Български специалист участва на треньорски семинар в Барселона

Младият български експерт Александър Гицов, който сега е асистент треньор и началник на школата на австрийския Флоридсдорфер взе присъединяване в семинар на тематика “Продължават ли да се развиват профециналните футболисти? Какви са пътищата за поощряване на развиването.” в Барселона.

Лектори на конференцията бяха Ненад Биелица от Динамо Загреб, Хуан Карлос Унсуе (бивш асистент на Райкард, Гуардиола и Луис Енрике и старши на Селта и Хирона), Якоба Арасате от Осасуна и Мичел Санчес от Хуеска.

" Всички подчертаха смисъла на индивидуализирането във всекидневният работен развой - както на терен по време на тренировките, по този начин и по повод потреблението на видео разбори и статистика. Също по този начин и в чисто психически аспект - смисъла на намирането на самостоятелен мотивационен миг за всеки състезател, нещо което го предизвика и ти дава опция да извлечеш най-хубавото от него”, показа Гицов.

На конференцията участваха представители на АЗ Алкмаар, Лийдс Юнайтед, немския народен тим, Ред Бул Залцбург, Истанбул ББ и други водещи клубове от Европа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР