Младият български писател Иво Христов представя романът си Портиерът към

...
Младият български писател Иво Христов представя романът си Портиерът към
Коментари Харесай

Иво, който пише, за да плаща лечението си, представя нова книга

Младият български публицист Иво Христов показва романът си " Портиерът към Ада ". Иво кани всички свои фенове на 16 май (четвъртък) от 19:00 ч. в клуб " Грамофон " в София.
Стивън Крендъл е младеж, който от години отглежда като капризно цвете голяма ненавист и злост към живота. Сякаш е заченат не от божествения полъх, а от зловонния мирис на Сатаната. На пръв взор неосезаем с нищо, само че с болното схващане за значителност и великолепие по единствения метод, който би могъл да роди едно болно схващане – превъзходство посредством принуждение.
Дали пък някои в действителност се раждат зли… Или към този момент толкоз са се размили чувствата за Добро и Зло… Какво би трябвало да се е случило, с цел да обсеби невръстното схващане с всепоглъщащите демони на разрушението…
Разкъсван сред свирепата хватка да раздава правдивост по отношение на кривото огледало на личната си действителност и естествено заложения инстикт към примирение и страх от отмъщение, героят крещи за обич и схващане.
Ще се чуе вик в нощта, ще проблесне острие на бръснач… Портите на Ада ще бъдат отворени…
Продължението на тази вълнуваща история можете да разберете единствено в случай че присъствате на премиерата на седмата книга на младия публицист Иво Христов – „ Портиерът към Ада “.

Обичани актьори от театралната сцена, киното и телевизионния екран, известни музиканти, влогъри и изявени тв водещи ще показват на гостите „ Портиерът към Ада “, прочитайки някои от най-вдъхновяващите фрагменти от четивото. Ще се пее, ще се чете и ще се приказва за българска литература. За край 17-годишният създател ще опише повече за новата му книга и за бъдещите му креативен проекти. Над какво работи сега? Как съумява да съчетае писането с учебното заведение? Какво го въодушевява най-вече?
Иво Христов е млад български създател с необикновена и трогателна история. Роден е на 16.07.2001 година в град Радомир, където живее и до през днешния ден. Първата си книга " Приятелите умират дружно " написва на 13-годишна възраст, откакто претърпява четири мозъчни интервенции и му се постанова да прохожда още веднъж, и още веднъж. Следва издаването на новелата " Животът не коства пари ", „ Тя е моя “, „ Календарът на живота “, „ Изпусната обич “ и „ Отломки от минал живот “. Към днешна дата Иво продължава битката си за живот, само че освен върви, а и лети посредством разказите, които написа.
По време на премиерата ще се организира и благотворителен базар с ръчно-изработените сувенири на майката на Иво – Милена. Събраните средства ще бъдат употребявани за лекуването на младия създател, който от години се бори се здраве и живот.
Събраните средства от продажбата на книгите ще бъдат употребявани за издаването на към този момент готовите планове на Иво Христов. Закупуването на книга не е обвързано с подкрепяне на благотворителната акция „ Живот за Иво “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР