Младият български нападател Преслав Боруков за първи път днес тренира

...
Младият български нападател Преслав Боруков за първи път днес тренира
Коментари Харесай

Млад българин с първа тренировка с мъжкия отбор на Шефилд Уензди

Младият български нападател Преслав Боруков за първи път през днешния ден тренира с мъжкия тим на Шефилд Уензди, откакто в последните няколко месеца се показа на извънредно високо равнище в старшата възраст и втория състав.

Боруков, който е младеж на Левски и е роден през 2000-ата година, единствен беше извикан от втория тим да се причисли към днешното занятие на "кукумявките ". След края на заниманието българският таран и шотландският национал Джордан Роудс останаха да вършат завършващи удари. След тренировката Преслав получи поздравления от треньорите от школата на Шефилд Уензди, които изгледаха тренировката.

Вчера пък различен българин в академията на клуба- Ияд Хамуд, се разписа във вратата на Манчестър Сити. Хамуд вкара единственото попадение в мача, като прати топката в сглобката при офанзива от ляво, само че силите бяха неравни и Манчестър Сити завоюва контролата на равнище U17 с 6:1. Хамуд игра цялостен мач, като стартира на поста втори нападател, а по-късно беше изместен на лявото крило./БТА

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР