Младият български футболист Димо Кръстев вече тренира с първия отбор

...
Младият български футболист Димо Кръстев вече тренира с първия отбор
Коментари Харесай

Българин тренира с Рибери във "Фиорентина"

Младият български футболист Димо Кръстев към този момент тренира с първия тим на " Фиорентина ", оповестява " Проспорт ". Лично селекционерът на " виолетовите " Винченцо Монтела е изискал играчът да бъде извикан в първия тим. Там Кръстев се готви дружно с новата звезда на отбора Франк Рибери, който бе взет като свободен сътрудник преди седмица.

Капитанът на младежкия народен тим на България до 18 година не е единственият българин във " Фиорентина ". Договор с отбора има и Петко Христов, който обаче още веднъж бе пратен чартърен в отбор от Серия С и през новия сезон ще играе за " Бишелие ".

Междувременно Кирил Десподов отклони още една оферта, с цел да остане в " Каляри ". Според сайта blogcagliaricalcio1920.net, футболист №1 на България за 2018 година е отказал да премине в " Цървена звезда ". Преди това той отхвърли и предложение от втородивизионния италиански " Кротоне ". Десподов не попадна в групата на " Каляри " за първите два мача на отбора през новия сезон - против " Киево " за Купата на Италия и против " Бреша " в Серия А. Въпреки това той е в състава на националния тим за квалификацията с Англия и контролата с Ирландия. 

Друг българин - 17-годишният Александър Кирилов, към този момент тренира с първия тим на отбора от Серия Б " Козенца ". Засега обаче 17-годишният нападател ще води офанзивата на дублиращия тим през новия сезон.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР