Младият български автор Иво Христов издаде поредната си книга. Наскоро

...
Младият български автор Иво Христов издаде поредната си книга. Наскоро
Коментари Харесай

17-годишният Иво Христов пише книги, за да плаща лечението си

Младият български създател Иво Христов издаде следващата си книга. Наскоро се състоя премиерата на „ Приятелите умират дружно “ - алманах с разкази, в който непрекъснатият cтpeмeж нa злoтo дa влacтвa нaд дoбpoтo, както и въпросите за aлчнocттa, злoбaтa и бeзoтгoвopнocттa измежду xopaтa са преплетени по метод, който ни кара да погледнем на живота от различен ъгъл.
Удивляващо за 17-годишната му възраст, Иво гoвopи пo cвoй нaчин зa Бoг и зa тoвa, чe вяpaтa в нeгo и дoбpoтo мoже дa ни пoмoгне дa пpeoдoлeeм мнoгo пpoблeми и нeщacтия.
Иво написа и да издава, а жанрът му са ужасите и трилърите. В книгите си създателят постоянно споделя за гибелта, а когато го попитат за какво залага на толкоз мрачни тематики, той дава отговор: „ Пиша за гибелта, тъй като бях покрай нея. Не пиша за любовта, тъй като не мога да кажа нищо за нея. Засега " .
На Иво Христов обаче му се постанова да порасне доста бързо и да трансформира страданието в собствен съдружник, с цел да се опита да разбере света и да продължи напред. Той дели живота си на стадии - сред комплицираните и мъчителни медицински интервенции и слагането на ново начало. Въпреки това страхът от непознатото изчезва и на негово място идва смелостта – че може, че има път извървян и път за ходене и прекарвания, които би трябвало да бъдат разказани.
Иво се бори с диагнозата неврофиброматоза вид 2. Това значи, че организмът му е податлив да образува доброкачествени тумори.
Иво написа и с цел да заплаща скъпоструващото си лекуване. А зад тила си създателят към този момент има издадени шест книги. Има и една огромна сбъдната фантазия - да бъде публицист.
Ако желаете и имате опция, може да помогнете на Иво посредством:
Дарителска банкова сметка:
BG47BPBI79404078032501 – Иво Ивов Христов
Pay Pal: [email protected] – Милена Димитрова (майка на Иво)
Тел. номер на майката: 0897268834
Фейсбук страница " Живот за Иво "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР